Vacature startende of gevorderde chauffeur(s) / belader(s)

Wij zijn op zoek naar: 

Startende of gevorderde chauffeur/beladers 

De belangrijkste taken zijn:

  1. Verzorgt samen met de beladers de inzameling van diverse afvalstromen en (kringloop)goederen volgens een vastgestelde route. Lost problemen op in de dagelijkse uitvoering conform werkinstructie en/of conform opdracht van de bedrijfsleider. Verricht in opdracht van de bedrijfsleider of de Planning de werkzaamheden van alle voorkomende specialisaties. Zorgt dat alle administratie en documenten volledig zijn afgehandeld volgens de geldende voorschriften. Verricht volgens rooster afwijkende- en wachtdiensten (waaronder ook inhaalzaterdagen).
  2. Geeft werkinstructies aan de belader. Houdt zich strikt aan veiligheidsinstructies en ziet toe op de naleving door belader (o.a. gebruik maken van gidsen, dragen persoonlijke beschermingsmiddelen). Ziet toe op een adequate presentatie van Rd4 bij de klant, ook door belader (gedrag, kleding, uitzien voertuig).
  3. Bestuurt voertuigen. Pleegt dagelijks preventief 1e-lijnsonderhoud (o.a. controle olie, water, verlichting en banden). Signaleert afwijkingen naar de bedrijfsleider. Maakt het voertuig bedrijfsgereed voor de volgende dienst. Meldt schades en draagt zorgt voor een volledig en correct ingevuld schadeformulier.
  4. Zorgt voor een professionele/klantvriendelijke benadering van klanten en burgers volgens de bij Rd4 geldende richtlijnen. Signaleert afwijkingen in aanbiedgedrag van burgers en klanten.

Functie-eisen:
Je hebt rijbewijs C en wilt graag als chauffeur/belader bij Rd4 aan de slag. Hierbij heb je de juiste instelling en motivatie om verder intern opgeleid te worden.

Van je wordt verwacht dat je beschikt over LBO werk- en denkniveau.

Je bent zelfstandig, oplossingsgericht, klantgericht en kunt goed met anderen samenwerken. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken en in voorkomende gevallen overwerk te verrichten.

Wij bieden:
Het bij de vacature behorende salaris is maximaal schaal C/D (CAO ENb sector Afval & Milieu).

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie , schrijf je dan in Bij Start People in Heerlen.
Of stuur een mail naar vacature@rd4.nl