App

Rd4-afvalapp

U hoeft nooit meer een inzamelronde te missen met de Rd4-afvalapp. U kunt namelijk zelf een herinnering instellen op uw smartphone, u kunt zelf aangeven voor welke afvalstroom en hoe lang van te voren u de herinnering wenst te ontvangen. 

De Rd4-afvalapp is gratis verkrijgbaar in de Appstore (Apple) of de Google Play store (Android). 

                                                          IOS-button
Android-button.png

In de Rd4-afvalapp vindt u naast een digitale afvalkalender ook de mogelijkheid om de Rd4-afvalpas voor toegang tot de Rd4-milieuparken te activeren. Hiervoor hoeft u alleen eenmalig uw afvalpasnummer in te voeren. U kunt dan bij uw volgende bezoek aan het milieupark zelf de barcode van de afvalpas op uw telefoon scannen. De papieren afvalpas is dan niet meer nodig (vergeet niet om uw legitimatiebewijs mee te nemen naar het milieupark).

Een andere handige functie in de app is de mogelijkheid om uw eigen afvalaanbiedingen te raadplegen. Binnen 24 uur worden ledigingen en aanbiedingen bij het milieupark in de app bijgewerkt. Zo houdt u zelf een goed overzicht over uw afvalaanbod.

Natuurlijk bevat de app ook veel informatie over afval. Waar moet ik heen met mijn oude stofzuiger of mogen batterijen wel in de restafvalcontainer? Op deze vragen wordt antwoord gegeven in de afvalscheidingswijzer. Maar ook adressen en routebeschrijvingen naar de kringloopwinkels en milieuparken zijn opgenomen in de app. Bovendien staan de dichtstbijzijnde glas-, papier- en textielcontainers op een kaart aangegeven.

Voor veelgestelde vragen, of als u problemen met de app ondervindt, klik op een van de buttons:

                                                         Veelgestelde-vragen-IOS-1.png
Veelgestelde-vragen-android.png