vacature technisch specialist

Wij zoeken een 

Technisch specialist (m/v)

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 140.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten en bij 3.500 Limburgse bedrijven. We verwerken en scheiden grondstoffen op onze zeven milieuparken, in onze op- en overslag, ons textielsorteercentrum en regionaal sorteercentrum. Ook verzorgen we de straat- en rioolreiniging, gladheidsbestrijding en reiniging van de openbare ruimtes. In onze drie kringloopshops geven we spullen een tweede leven en we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe uitdagingen. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 500 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een mooie en schone leefomgeving.

Wij zoeken een technisch specialist voor onze afdeling technische dienst. Samen met jouw collega’s houd jij onze voertuigen en overig materieel in conditie. Je voert hiervoor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en bewaak je de kwaliteit ervan. Daarnaast instrueer jij medewerkers van Rd4 over het vakkundig gebruik en dagelijks onderhoud van het wagenpark en het materieel. Om toerbeurt heb je wachtdienst, onder andere ook ten behoeve van de gladheidsbestrijding. Uiteraard maakt het adequaat administratief registreren van de uitgevoerde werkzaamheden ook onderdeel uit van je werkzaamheden. Kortom, als technisch specialist bij Rd4 zorg jij dat alles op rolletjes blijft lopen.

Opleiding en ervaring
Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding als bedrijfswagen- of landbouwmechanisatietechnicus. APK-1 en kennis van elektrotechniek en/of hydrauliek is een pro. Je hebt ervaring in reparatie en onderhoud van autolaadkranen. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs B; bij voorkeur ook van rijbewijs C. We zoeken een nieuwe collega die oplossingsgericht en (intern) klantgericht is. Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamplayer. Je bent in voorkomende gevallen ook bereid om op onregelmatige tijden te werken en overwerk te verrichten.

Wat bieden wij?
Je krijgt van ons een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (Services). Afhankelijk van jouw kennis en ervaring varieert het salaris tussen € 2.435 en € 3.192 schaal F.

Wil jij reageren?
Stuur dan jouw sollicitatie naar Nicole van Ommen, afdeling P&O, vacature@rd4.nl of neem contact op met Elmar Gehlen, manager technische dienst en facilitaire zaken als je vragen hebt: 045 5437156 of elmar.gehlen@rd4.nl.