Vacature stafmedewerker beleid en verkoop

Rd4 zoekt een

Stafmedewerker beleid en verkoop (m/v)


Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 140.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten en bij 3.500 Limburgse bedrijven. We verwerken en scheiden grondstoffen op onze zeven milieuparken, in onze op- en overslag, ons textielsorteercentrum en regionaal sorteercentrum. Ook verzorgen we de straat- en rioolreiniging, gladheidsbestrijding en reiniging van de openbare ruimtes. In onze drie kringloopshops geven we spullen een tweede leven en we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe uitdagingen. We zijn een vooruitstrevend bedrijf met meer dan 500 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een mooie en schone leefomgeving.

Wij zoeken een stafmedewerker voor onze afdeling beleid en verkoop. Binnen deze afdeling ben jij de kartrekker voor het Rd4 Pluspakket en de diensten voor het beheer van de openbare ruimte (BOR). Je weet als geen ander onze klanten te overtuigen van de meerwaarde van onze diensten zoals gladheidbestrijding, onkruidbestrijding, veegservice, kolkenreiniging en het opruimen en voorkomen van zwerfafval en dumpingen. Jij vertaalt afspraken naar beleid, stelt SLA’s op en onderhandelt hierover. Als relatiemanager zorg je dat afspraken worden nagekomen en werkzaamheden binnen de afgesproken begroting worden uitgevoerd. Je verzamelt en analyseert data en stelt heldere rapportages op. Jij bent de sparringpartner voor onze stakeholders. Samen met jouw collega’s zoek je altijd naar een passende oplossing. Voor jou geldt: kan niet bestaat niet. Elk vraagstuk zie jij als een kans om ons dienstenpakket samen met jouw collega’s te verbeteren en door te ontwikkelen. 

Opleiding en ervaring
Je hebt ruime ervaring om te werken in een politiek-bestuurlijke omgeving. Beheer en onderhoud in de openbare ruimte is geen onbekend terrein voor jou. Uiteraard beschik jij over een HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Je krijgt van ons een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Grondstoffen Energie en Omgeving (Services). Afhankelijk van jouw kennis en ervaring varieert het salaris tussen € 3.374,- en € 4.791,- schaal J.

Wil jij reageren?
Stuur dan jouw sollicitatie vóór 7 mei 2021 naar Nicole van Ommen, afdeling P&O, vacature@rd4.nl of neem contact op met Guy Drummen, manager beleid en verkoop als je vragen hebt: 045 5437100 of guy.drummen@rd4.nl.

Vacature-web-stafmedewerker-beleid-en-verkoop.jpg