Huisvuilbeladers

Rd4 zoekt enthousiaste

Huisvuilbeladers (m/v, 18-30 jaar)

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de afvalinzameling voor 140.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten en bij 3.500 Limburgse bedrijven. We verwerken en scheiden grondstoffen op onze zeven milieuparken, in onze op- en overslag, ons textielsorteercentrum en regionaal sorteercentrum. Ook verzorgen we de straat- en rioolreiniging, gladheidsbestrijding en reiniging van de openbare ruimtes. In onze drie kringloopshops geven we spullen een tweede leven en we bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe uitdagingen.

Rd4 zoekt huisvuilbeladers voor onze afdeling productie. Ben je op zoek naar een nieuwe baan en werk je goed samen in een klein team? Ben je sportief en is werken in de buitenlucht écht jouw ding? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

huisvuilbeladers-2.jpg

Als huisvuilbelader ben je samen met een collega belader en chauffeur verantwoordelijk voor het ophalen van afval op verschillende routes. Denk hierbij aan het legen van containers en ophalen van (PMD-)afvalzakken en/of grofvuil. Je kan ook worden ingepland op het RSC (Regionaal Sorteer Centrum). Hier komen de containers vanuit de milieuparken binnen. Hier ga je de huishoudelijke apparaten en textiel sorteren. De andere bedrijfsonderdelen waar je kan worden ingepland zijn de kringloop en bij het inzamelen van oud papier. Kortom, een leuke baan met veelzijdige werkzaamheden!

Beschikbaarheid
Je werkt van 07.00-16.00, vroeg beginnen maar daardoor ook meer vrije tijd in de middag!
Goede conditie
Je gaat iedere dag in de buitenlucht werken en legt daarbij veel kilometers af. Het is daarom belangrijk dat je beschikt over een goede conditie.
Werksfeer
Je voelt je thuis in een bedrijf waar hard gewerkt wordt maar waar ook tijd is voor humor en persoonlijke ontwikkeling.
Taalbeheersing
Je hebt enige kennis van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

  • Salaris van rond de €2000,- bruto per maand
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Fulltime en parttime mogelijkheden
  • Werken in een leuk team

Wil jij reageren?

Lijkt je dit wel wat? Klik dan hier om te solliciteren.
Heb je een vraag? Bel dan naar Start People Heerlen: 045-5608000