Proclaimer, toegankelijkheid en privacy

Proclaimer

Reinigingsdiensten Rd4 is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Van de informatie op deze site mag u verwachten dat deze correct en actueel is en dat de informatie leesbaar en begrijpelijk is. Toch kan het voorkomen dat er een fout op deze site staat. Ziet u een fout of ontbreekt er naar uw idee informatie? Neem dan contact op met het Rd4-servicepunt via info@rd4.nl. U kunt ook met ons bellen via (045) 543 71 00. Wij stellen uw reactie zeer op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. 

Privacy

Rd4 verzamelt en verwerkt persoonsgegevens in kader van haar dienstverlening aan gemeenten. Uiteraard gaat Rd4 vertrouwelijk en zorgvuldig met deze persoonsgegevens om. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens Rd4 verwerkt, met welk doel en hoe Rd4 met deze persoonsgegevens omgaat.

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat de informatie op deze website toegankelijk is voor iedereen. Daarom werken wij aan een nieuwe, verbeterde website. Bij de inrichting van de vernieuwde website zal rekening worden gehouden met een optimale toegankelijkheid voor alle gebruikers van de website. Heeft u in de tussentijd problemen met de toegankelijkheidheid (het gebruik) van deze website? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie via communicatie@rd4.nl.  

De toegankelijkheidsverklaring van www.rd4.nl is gepubliceerd in het Register van toegankelijkheidsverklaringen. Klik op de onderstaande afbeelding om de toegankelijkheidsverklaring te lezen. 

Status toegankelijkheidslabel van www.rd4.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.