Vacature chauffeur avond/zaterdag

Rd4 nieuws
Vacature chauffeur avond/zaterdag

Vacature chauffeur avond/zaterdag

16 oktober 2020

Wij zoeken:

Parttime chauffeurs m/v
voor de inzameling van papier


Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afval voor maar liefst 140.000 huishoudens in 10 Zuid-Limburgse gemeenten. Daarnaast beheren we zeven milieuparken, drie kringloopwinkels en verzorgen we de straatreiniging, gladheidbestrijding en reiniging van openbare ruimtes. Tevens verzorgen we de afvalinzameling voor maar liefst 5.000 bedrijven in Limburg. Rd4 is een innovatieve organisatie met maar liefst 500 medewerkers.

Wij zoeken per direct chauffeurs voor de afdeling Inzameling. Je gaat samen met een aantal vrijwilligers van een vereniging de weg op met een kraakperswagen, om oud papier op te halen in woonwijken. Het gaat om een parttime functie, waarbij je wordt ingezet in de avonden of op zaterdag. De werktijden kunnen per route verschillen, maar op weekdagen is dit meestal tussen 17.00 en 22.30 uur en op zaterdag tussen 07.30 en 15.00 uur. De werkdagen worden in overleg bepaald, maar onze voorkeur gaat uit naar vaste chauffeurs op vaste routes.

Opleiding en ervaring
Je beschikt over een rijbewijs C en bij voorkeur over een Code 95. Wanneer je geen Code 95 hebt, maar je wel bereid bent om deze te halen, kun je toch reageren. Je werkt overdag niet, zodat we de Arbeidstijdenwet niet overschrijden, wanneer je in de avonduren bij ons werkt. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift én je hebt al een aantal jaren rijervaring achter de rug. Voordat je bij ons aan de slag gaat wordt een rijvaardigheidstest afgenomen.

Wil jij reageren?
Deze vacature is in het bijzonder geschikt voor mannen of vrouwen die graag in de avonduren willen werken en overdag thuis willen zijn, bijvoorbeeld vanwege de opvang van kinderen of kleinkinderen. Ook denken wij aan gepensioneerden die graag nog een aantal uren aan het werk willen of 55+’ers die het wat rustiger aan willen doen. Maar ook als je niet in deze doelgroepen valt, maar wel interesse hebt, nodigen wij je graag uit om te reageren.

Stuur jouw sollicitatie vóór 10 november 2020 naar Nicole van Ommen, afdeling P&O via vacature@rd4.nl .

Terug