Nieuwe website Bedrijvenservice is live

Rd4 nieuws
Nieuwe website Bedrijvenservice is live

Nieuwe website Bedrijvenservice is live

18 december 2020


Wij hebben een nieuwe website gelanceerd voor onze bedrijfsklanten. We zijn er erg trots op en zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Oplossingen voor bedrijfsafval
Deze website hebben we speciaal ontwikkeld voor ondernemers die op zoek zijn naar oplossingen voor hun bedrijfsafval. Zo kunnen eenvoudig containers worden besteld voor diverse soorten afval en grondstoffen. En heel belangrijk: de prijzen die getoond worden, bevatten geen onverwachte en bijkomende extra kosten zoals milieuheffingen, brandstoftoeslagen en bezorgkosten.

Afvalkalender en facturen digitaal
De nieuwe website beschikt over een klantenportaal: mijn Rd4. Hier kunnen onze bedrijfsklanten hun gegevens inzien en online wijzigen. Ook de afvalkalender en facturen zijn hier beschikbaar. Al onze klanten ontvangen automatisch een activatiemail om van Mijn Rd4 gebruik te kunnen maken. 

Reiniging en andere diensten
Naast de vele mogelijkheden die wij bieden voor het inzamelen van afval en grondstoffen,valt er nog veel meer te ontdekken op onze nieuwe website. We geven inzicht in de vele diensten waarmee wij ondernemers ontzorgen. Zo beschikken wij onder andere over een reinigingsdienst die ervoor zorgt dat uw bedrijfsterrein mooi en schoon blijft.

Ontdek het zelf: ga naar bedrijvenservice.rd4.nl

 

Rd4-social-plaatje-1.png

 

Terug