Binnenkort wordt uw papier weer opgehaald!

Rd4 nieuws
Binnenkort wordt uw papier weer opgehaald!

Binnenkort wordt uw papier weer opgehaald!

29 april 2020


Vanaf woensdag 6 mei worden de huis-aan-huis inzamelrondes van papier weer opgestart. Op de afvalkalender in de Milieu App of op www.rd4.nl/afvalkalender ziet u precies wanneer het papier weer bij u wordt opgehaald.

Verenigingen
De papierinzameling werd aan het begin van de coronacrisis stilgelegd vanwege de samenwerking met meer dan 80 verenigingen, om de vrijwilligers van deze verenigingen tegen het virus te beschermen. De afgelopen weken werden plannen gemaakt om de inzameling weer op te starten, met in achtneming van diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen. In goed overleg met de gemeenten, de Veiligheidsregio en de verenigingen is het nu gelukt om op een verantwoorde wijze te kunnen starten.

Aanbieden papier
We houden er rekening mee dat er veel papier wordt aangeboden. We verzoeken u daarom om het papier alléén aan te bieden in kartonnen dozen of papieren tassen. Inwoners van Heerlen kunnen uiteraard hun papiercontainer gebruiken. Gebruik in elk geval géén plastic tassen of kratten en dergelijke. Zo maken we het samen voor alle vrijwilligers een beetje makkelijker.

Raadpleeg voor de inzameldagen uw afvalkalender in de Milieu App of op www.rd4.nl/afvalkalender.
Op www.rd4.nl/corona leest u het laatste nieuws rond onze dienstverlening tijdens de coronacrisis.

Terug