Alarmmeldingen Milieu App werken weer

Rd4 nieuws
Alarmmeldingen Milieu App werken weer

Alarmmeldingen Milieu App werken weer

21 augustus 2020


UPDATE 25/8

De storing in de Milieu App, waarbij de alarmmeldingen niet op alle toestellen werden afgeleverd, is inmiddels verholpen. 

Dat betekent dat u voor het aanbieden van uw afval weer op de alarmmeldingen kunt vertrouwen.

Controleer voor alle zekerheid nog even uw alarminstellingen in de app via:
>MENU 
>MIJN ALARM

Heeft u nog geen alarmmeldingen ingesteld? Zet ze dan aan en ontvang elke keer als het afval naar buiten kan een alarmmelding op uw telefoon. 

------

De afgelopen dagen ontvingen wij berichten dat op een aantal telefoons met een Android besturingssysteem de alarmeldingen niet goed werden afgeleverd. Begin deze week is daarom voor Android gebruikers een update verschenen (v3.3.1.1) om dit probleem op te lossen. Veel gebruikers ontvangen daarmee weer alarmmeldingen. 

Android- en IOS-toestellen
Helaas ontvangen wij nu berichten dat er toch nog steeds gebruikers zijn die de meldingen niet ontvangen, zowel op Android- als op IOS-toestellen. We zijn samen met de ontwikkelaar van de app aan het onderzoeken waar het probleem precies ligt en hoeveel toestellen het betreft.

Nu de alarmmeldingen misschien niet goed doorkomen, verzoeken wij u om de kalender zelf goed in de gaten te houden en niet alleen op de alarmmeldingen te vertrouwen.

We begrijpen dat veel mensen zich laten sturen door de alarmmeldingen in de app en dat dit voor veel gebruikers erg vervelend is.
Wij bieden u onze excuses aan voor de overlast en we hopen dat het probleem snel is opgelost. 

Terug