Over Kringloopwinkel Heerlen

Welkom

Rd4 heet u graag welkom in onze kringloopwinkel in Heerlen. Sinds 2006 Gevestigd aan In de Cramer nummer 9. Op ruim 1100 m2 wordt een uiteenlopend assortiment kringloopgoederen aangeboden. Het assortiment bestaat onder andere uit kleding, meubels, bruin- & witgoed, boeken, multimedia, huishoudelijke artikelen, speelgoed en fietsen. Regelmatig worden  er seizoensgebonden artikelen aangeboden zoals met Carnaval en Kerst.
 
De winkel in Heerlen biedt volop werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en vrijwilligers. Daarnaast is de winkel een erkend leerbedrijf waar regelmatig stageplaatsen en leer-werkplekken ingevuld worden. De filiaalleiding begeleidt deze medewerkers in hun ontwikkeling. Deze ontwikkeling varieert per medewerker. Zo leert de een de basisprincipes van het hebben van een baan, een ander bekwaamt zich in de verschillende facetten van de detailhandel.  Daar tussenin zit een scala aan ontwikkelmogelijkheden.
 

​Inleveren spullen:

Bruikbare kringloopgoederen kunt u inleveren bij de Rd4 Kringloopwinkels. De medewerkers van Rd4 bekijken samen met u wat wel en wat niet als kringloopgoederen de winkel in gaat.