Rd4 inboedelservice

Rd4 inboedelservice

De Rd4 inboedelservice is specialist in het hergebruik van spullen en het ontruimen van woningen. Wilt u meerdere spullen aanbieden voor hergebruik of moet een woning worden leeggehaald? Dan zorgt Rd4 inboedelservice dat dit op een goede manier gebeurt. Neem contact op voor het maken van een afspraak: 045-5437100

Inboedelopnamegesprek

Wanneer u contact met ons opneemt, wordt er een afspraak ingepland met onze inboedelspecialist. De inboedelspecialist zal op het betreffende adres een inschatting maken van de spullen of de gehele inboedel. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de grootte (hoeveel medewerkers en wagens zijn er nodig) en de waarde van de inboedel. Ook wordt er een lijst gemaakt van de spullen die in het huis aanwezig zijn. Vervolgens wordt in overleg met u een datum afgesproken wanneer de inboedel zal worden opgehaald.

Er wordt een lijst gemaakt van de spullen die in het huis aanwezig zijn.  Vervolgens wordt met u een datum afgesproken wanneer de inboedel zal worden opgehaald.
 
Het kan zijn dat de inboedel teveel onverkoopbare spullen heeft en/of te weinig waarde heeft en daardoor niet kostendekkend is. Er zijn dan 2 mogelijkheden:
 
1. Wij halen de inboedel op tegen een afgesproken meerprijs.
2. Wij halen de verkoopbare spullen eruit, zodat die alvast weg zijn en u minder werk heeft met het leegruimen van de woning.
 
 
Poppetjes-los.jpg