Kringloop

 

RD4U kringloopshops zijn open! 

Wij zijn blij dat we je mogen ontvangen in onze kringloopshops. Voor een bezoek aan onze shops hoef je vooraf niet te reserveren. Om je bezoek veilig te laten verlopen houden we ons aan de RIVM-maatregelen. We danken je voor je medewerking en zien je graag in onze kringloopshops!

Op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij RD4U!

Om onze drie RD4U kringloopshops in Heerlen, Kerkrade en Margraten soepeltjes te laten draaien zijn wij altijd op zoek naar talenten die ons RD4U-team willen komen versterken. Vind je het leuk om met klanten te werken en heb je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Heb je ervaring in de retail? En heb je affiniteit met kringloop, recycling, duurzaamheid en het milieu? Dan zoeken we jou!

Wil je solliciteren of heb je een vraag?
Stuur dan een email naar heerlenla@startpeople.nl.

Over RD4U kringloopshops

De kringloopwinkels hebben afgelopen jaar een opfrisbeurt gekregen en zijn voorzien van een nieuw winkelconcept: RD4U, van iedereen voor iedereen.
 
In onze kringloopshops krijgen allerlei spullen een nieuw, kleurrijk leven. Spullen waar de een op is uitgekeken, krijgen misschien wel bij jou een nieuwe start. Daar worden jij én wij gelukkig van en dat brengt kleur en energie in het leven! We zijn er voor jou: 4U! 

Door je kringloopspullen aan te bieden of door kringloopspullen te shoppen werk je mee aan het verkleinen van de afvalberg. Zo worden grondstoffen en energie gespaard. En dat voelt goed!
 
Maar niet alleen spullen verdienen een tweede kans. Veel van onze collega's die werkzaam zijn in de winkels hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen ze een kans zich te ontwikkelen en mee te draaien in het bedrijfsleven. Dat is een belangrijk deel van de kracht van onze kringloopshops. 
 
In onze kringloopshops vind je een gevarieerd assortiment van meubelen, servies, kleding, speelgoed, boeken en andere leuke dingen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in HeerlenKerkrade of Margraten​.
 
Volg RD4U kringloopshops op Facebook en Instagram
Icons-socials-Facebook.png Icons-socials-Instagram.png

​​winkel-Heerlen-wegwerkzaamheden-26-06-2020-website.jpg