Kringloop

 

De RD4U kringloopshops zijn open! 

Wij zijn blij dat we je mogen ontvangen in onze kringloopshops. Voor een bezoek aan onze shops hoef je vooraf niet te reserveren. Om je bezoek veilig te laten verlopen hanteren we een maximum aantal bezoekers en houden we ons aan de RIVM-maatregelen. Vergeet daarom je mondkapje niet en houd 1,5 meter afstand tot anderen. We danken je voor medewerking en zien je graag in een onze kringloopshops! 

Over de RD4U kringloopshops

De kringloopwinkels hebben afgelopen jaar een opfrisbeurt gekregen en zijn voorzien van een nieuw winkelconcept: RD4U, van iedereen voor iedereen.
 
In onze kringloopshops krijgen allerlei spullen een nieuw, kleurrijk leven. Spullen waar de een op is uitgekeken, krijgen misschien wel bij jou een nieuwe start. Daar worden jij én wij gelukkig van en dat brengt kleur en energie in het leven! We zijn er voor jou: 4U! 

Door je kringloopspullen aan te bieden of door kringloopspullen te shoppen werk je mee aan het verkleinen van de afvalberg. Zo worden grondstoffen en energie gespaard. En dat voelt goed!
 
Maar niet alleen spullen verdienen een tweede kans. Veel van onze collega's die werkzaam zijn in de winkels hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen ze een kans zich te ontwikkelen en mee te draaien in het bedrijfsleven. Dat is een belangrijk deel van de kracht van onze kringloopshops. 
 
In onze kringloopshops vind je een gevarieerd assortiment van meubelen, servies, kleding, speelgoed, boeken en andere leuke dingen. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in HeerlenKerkrade of Margraten​.
 
Volg de RD4U kringloopshops op Facebook en Instagram
Icons-socials-Facebook.png Icons-socials-Instagram.png

​​winkel-Heerlen-wegwerkzaamheden-26-06-2020-website.jpg