Kringloopgoederen Laten Ophalen

Afgedankte, maar nog goed bruikbare goederen zoals bijvoorbeeld meubels en elektronische apparaten, kunt u gratis door Rd4 laten ophalen. Bel hiervoor het Rd4-servicepunt: 045 – 543 71 00 of maak online een afspraak via Mijn Rd4.

Aanbiedregels voor kringloopgoederen:

Kringloopgoederen moeten in verkoopbare staat zijn. Wanneer dit bij het ophalen niet het geval blijkt te zijn dan worden de goederen aangemerkt als grofvuil en kunnen deze niet worden meegenomen. Wilt u deze door Rd4 laten inzamelen dan zult u hiervoor een nieuwe melding moeten doen. Is een gedeelte van de spullen niet verkoopbaar dan kunnen deze wel worden meegenomen als grofvuil. U dient hiervoor dan het grofvuil tarief van € 35,- per m3 bij de chauffeur te pinnen.
Er mogen niet meer dan 14 kringloopartikelen per afspraak worden ingepland en meegenomen (per afspraak staan 10 minuten ingepland).

De medewerkers die ter plekke komen bepalen of het voorwerp geschikt is voor kringloop.
Is dit niet het geval, dan kunt u ervoor kiezen om het tegen betaling te laten meenemen, of u betaalt niet en wij nemen het niet mee.

Kringloopgoederen mogen niet aan de straat worden aangeboden, u moet dus thuis zijn op het moment dat de spullen worden opgehaald. De goederen moeten op de begane grond klaarstaan (behalve als er een lift aanwezig is waar de goederen in passen).

Wilt u uw kringloopgoederen liever zelf wegbrengen? Afgedankte, maar nog goed bruikbare goederen zoals bijvoorbeeld meubels en elektronische apparaten kunt u gratis inleveren bij de Rd4-milieuparken en Rd4-kringloopwinkels. Kleine kringloopgoederen en elektrische apparaten kunnen ook worden aangeboden via de BEST-tas (mits beschikbaar in uw gemeente).