Kringloopgoederen aan huis ophalen

Kringloopspullen krijgen bij ons een tweede kans via de RD4U kringloopshops. Door uw spullen niet weg te gooien maar te hergebruiken, verkleinen we de afvalberg en besparen we kostbare grondstoffen. Dat is goed voor het milieu en zo houden we de afvalstoffenheffing laag. In de RD4U kringloopshops wordt nagenoeg alles dat nog schoon, heel en compleet is verkocht. Denk bijvoorbeeld aan meubels, kleding, speelgoed of elektrische - en huishoudelijke apparaten.

Kosten

Het aan huis ophalen van kringloopspullen is gratis. 

Aanbiedregels

Kringloopspullen dienen schoon, heel en compleet te zijn. Wanneer bij een ophaalafspraak blijkt dat de spullen niet aan onze voorwaarden voldoen, kunnen we de spullen helaas niet meenemen. Als u toch graag van de spullen af wil, kunnen we ze meenemen als grofvuil. De spullen worden dan door ons vernietigd. Voor het ophalen van grofvuil geldt een tarief. We vragen u dit bedrag direct te pinnen bij de chauffeur. 

Op het moment van de ophaalafspraak vragen we u om thuis te zijn. U mag de kringloopspullen niet buiten aanbieden. Zorg ervoor dat alles voor ons klaarstaat op de begane grond. Als u in een flat woont met een lift waar de spullen inpassen, komen we de spullen tot in de woning ophalen. 

Per afspraak worden 10 minuten ingepland. We verzoeken u daarom om per afspraak niet meer dan 14 artikelen per afspraak aan te melden. Heeft u meer artikelen? Neem dan contact op met het Rd4-servicepunt via 045-5437100. 

Ophaalafspraak maken

Zelf plannen via Mijn Rd4 
Voor het maken van een ophaalafspraak kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen
via Mijn Rd4

Telefonisch regelen 
U kunt ook bellen met een van onze collega's via 045-5437100.  

Zelf wegbrengen

Wilt u uw kringloopgoederen liever zelf wegbrengen? U kunt kringloopspullen gratis inleveren bij de Rd4-milieuparken en RD4U kringloopwinkels. Kleine kringloopgoederen en kleine elektrische apparaten kunnen ook worden aangeboden via de BEST-tas (indien beschikbaar in uw gemeente).