Kringloop bedrijven

​​​​​Wij zijn blij met uw overtollige voorraden

Heeft u als bedrijf overtollige voorraden waar u snel van af wilt? Bel ons, wij komen uw oude voorraad of lastig verkoopbare producten graag bij u afhalen. Hieraan zijn in de regel geen kosten verbonden.

Rd4-kringloop heeft een zeer milieuvriendelijke doelstelling en is goed in het herkennen en benutten van hergebruiksmogelijkheden van producten. Wij selecteren, repareren en bieden opgeknapte producten in onze kringloopwinkels aan, of verkopen ze door aan onze handelskanalen.

Het mes snijdt bij Rd4-kringloop maar liefst aan vier kanten! Ten eerste is er milieuwinst omdat de afvalberg afneemt. Ten tweede is er sociale winst omdat mensen op een betaalbare wijze diverse producten kunnen kopen. Op de derde plaats spaart u als bedrijf kosten, omdat producten die hergebruikt kunnen worden gratis opgehaald worden. Tot slot biedt Rd4-kringloop mensen die op de arbeidsmarkt wat minder kansrijk zijn, graag een leerzame functie aan.

Rd4-kringloop haalt met veel plezier overtollige voorraden bij u op. Deze voorraden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door de aanschaf van nieuwe materialen, doordat bepaalde producten uit de mode zijn of ten gevolge van een faillissement.

Enkele concrete voorbeelden zijn:
• Meubilair en complete inboedels;
• elektrische apparaten;
• overtollige bedrijfsvoorraden;
• liquidatiegoederen.

Elektrische apparaten

Bedrijven kunnen voor het gratis aanleveren van elektrische apparaten terecht bij het Rd4-hoofdkantoor in Heerlen.

Adres en openingstijden

Let op: de Rd4-milieuparken zijn alleen toegankelijk voor particulieren (m.u.v. Rijckholt en Margraten, hieraan zijn speciale regels verbonden).