Gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen

Het leegzuigen van tanks met afgewerkte olie, het ophalen, het inzamelen van toner cartridges en batterijen zijn slechts enkele van de uitgebreide mogelijkheden die Rd4 u kan bieden op het gebied van bedrijfsmatige inzameling van chemisch afval.

U bent verzekerd van een correcte verwijdering waarbij het aanvragen van de verplichte afvalstroomnummers (t.b.v. het transport) door Rd4 voor u wordt verzorgd bij het landelijke meldpunt afvalstroom (LMA).
Het transporteren en verwijderen van chemisch afval is een zeer complexe materie, die het beste in een persoonlijk gesprek uitgelegd kan worden. Klik hier voor de contactgegevens van onze adviseurs​.
 

Enkele aandachtspunten

Laat uw chemisch afval altijd door een erkend bedrijf afvoeren. Sla uw chemisch afval op een veilige plaats op. Gebruik voor de opslag van chemisch afval altijd de correcte vaten of boxen.
TL-buizen, garage afval, afgewerkte olie, naalden en fixeer.
Heeft u als bedrijf of instelling vragen over chemisch afval, laat het ons weten. Onze adviseur zal u met raad en daad bijstaan in het zoeken naar de beste oplossing. Neem contact op via bedrijvenservice@rd4.nl of 045 - 543 7150.

Afvalscan-rechthoek-3.png