Rd4 viert de Week van de Afvalhelden


rd4-social_FB-cover.png

Van 1 tot en met 7 maart aanstaande vieren wij de eerste Week van de Afvalhelden. In heel Nederland worden dan de mensen die werkzaam zijn in de afvalbranche in het zonnetje gezet. Wij doen hier graag aan mee, samen met zo’n 60 andere bedrijven en gemeentes in Nederland.

Wat gaan we doen? 

In de eerste week van maart geven we onze medewerkers extra aandacht om waardering uit te spreken voor hetgeen zij dagelijks doen. Kijk hier voor een foto overzicht van dag tot dag: 
Dag 1   -  Dag 2  -  Dag 3  -  Dag 4  -  Dag 5  -  Dag 6  -  Dag 7

Duimpje omhoog

Onze mensen doen meestal stilletjes en ongemerkt hun werk. We zouden het leuk vinden als ze in Week van de Afvalhelden wat extra aandacht krijgen tijdens hun werkzaamheden. Steek bijvoorbeeld eens een duimpje omhoog of lach een keertje vriendelijk. Een klein gebaar kan zoveel betekenen!

Actie voor kleine fans

Aan alle kinderen uit ons werkgebied doen we een speciale oproep. Wij zouden het fantastisch vinden om in de Week van de Afvalhelden iets te ontvangen van onze jongste fans. Maak een leuk berichtje, een mooie tekening, een kaartje, een knutselwerk of iets anders en stuur het naar ons toe. Met alle inzendingen doen we iets leuks én je maakt ook nog eens kans op gave LEGO-cadeaus zoals een LEGO-vuilniswagen of -veegwagen. Lees meer...