Deksels mogen op de potten blijven zitten als u ze in de glasbak gooit.

Deksels mogen op de potten blijven zitten als u ze in de glasbak gooit.

Home

Duits-Engelse vlag

Welkom bij Reinigingsdiensten Rd4

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals, Voerendaal en Eijsden-Margraten. Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseren wij de gemeenten bij hun afvalbeleid. Uitstekende dienstverlening richting onze burgers en bedrijfsklanten staat voor ons centraal.

Op onze website leest u alles over de wereld van afval zoals bronscheiding en preventie, aanbieden van uw afval, afvalscheiding en verwerking en hoe u in contact komt met ons.

U kunt ons bereiken op: 045 - 543 71 00 (Klik hier voor volledige contactgegegevens)

Voor de algemene voorwaarden voor bedrijven, klik hier.

Vanwege het grote succes bij het inzamelen van de BEST-tas zijn nieuwe BEST-tassen helaas tijdelijk niet leverbaar. lees verder.
Op Koningsdag 2014 zijn onze vestigingen gesloten. Er wordt echter wel papier ingezameld op deze dag. lees verder.
Deze week ontvangt u op alle dames-, heren- en kinderkleding 50% korting. lees verder.
Op paasmaandag 21 april aanstaande zijn het Rd4-Servicepunt, de Rd4-milieuparken en Rd4-kringloopwinkels de gehele dag gesloten. lees verder.
Op woensdag 26 maart jl. kwamen zo'n 50 personen van de WOZL voor het eerst een kijkje nemen op hun nieuwe werkplek. lees verder.
Laat uw snoeiafval gratis ophalen; de speciale ophaalrondes vinden plaats in maart, april en/of mei. lees verder.